css templates

Wie zijn wij


Clay Concepts is ontstaan uit een visie waarbij ideeën omgezet worden in werkelijkheid. Clay (klei) is namelijk het perfecte middel om ideeën te kneden tot oplossingen die klant specifiek, goed uitgedacht en compleet custom made zijn.

Al onze diensten zijn dan ook per klant uniek en worden volledig toegespitst op de kwaliteiten, uitstraling en authenticiteit van uw onderneming. Om dit te kunnen bereiken, beschikken wij over een uitgebreid netwerk van (jong) professionals die allen een unieke manier van werken hebben en beschikken over specifieke (vakinhoudelijke) kennis. Door een bundeling te realiseren van al deze kennis kan Clay Concepts u als klant iets bieden waar u ECHT iets aan heeft.

De gedachte is immers; kwaliteiten zijn er om benut te worden, bundel ze en creëer iets unieks!

Oprichter van Clay Concepts is Thijn van Gorp.
Na het behalen van mijn VWO diploma wist ik al snel dat ik een beroep wilde waarmee ik veel in aanraking zou komen met mensen. Nadat ik in juli 2012 afstudeerde bij de opleiding Bedrijfsmanagement MKB begon mijn ondernemershart te kriebelen en werd er gestart met voorbereidingen voor een eigen onderneming. Nog geen twee maanden later was Clay Concepts geboren.

Meer informatie over Thijn? Ga naar LinkedIn

Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail.

by Thijn van Gorp